A hamis információ megbetegít, az anyagi tudomány és a lelki tudás oldalán egyaránt

Olyan információ áradatban élünk, amiben nagyon nehéz átlátnunk a valóságot, és ezáltal a teljes igazságot. Pedig annak hiányában nem könnyű meghoznunk a helyes döntéseket. Az információk terjedése az esetek legnagyobb részében az érzékszervekhez, a vágyakhoz kötött. Gondolok itt a fogyasztás, az eladás tálalásának technikáira, a blog címében említett mindkét területen.

A rész információk fontosak abban, hogy egy teljes képet megértsünk. Ahogy egy bírói döntésben is fontos szerepet játszik ez, mivel az apró részletek mozaikszerű összeillesztésével kapja meg a cselekmény egészét. Így lehet döntése hiteles, képesítésénél fogva pedig igazságos is.

Viszont, amennyiben nem ismerjük a teljességet, a részinformáció kevés lesz önmagában, hogy azt megismerjük. Olyan ez mint a tápérték nélküli étel. Amiből ha sokat eszünk, megbetegít. Az értéket akkor nevezhetjük annak, ha teljes! “Teljes értékű”, hallhatjuk ezt sokszor. Mitől lenne egy család teljes értékű, ha valaki abban betegséggel küzd. Így amennyiben a család, családok szenvednek, akkor a társadalom is megbetegszik. Egy beteg társadalomban pedig nem beszélhetünk békéről. Ami pedig okozza mindezt, a hamis információk, azok a programok, melyeket belénk táplál a vezető elit. Ezért van óriási felelősség azoknak a nyakában, akik az emberekre hatással vannak. Gondolok itt az oktatásra, politikára, médiára, és lelki, spirituális úton lévő személyekre. Minden dolog közül az eladható a legkönnyebben, amit az ember azonnal megkaphat, nem kell érte sokat tenni, és olcsó. Ez a három szempont ebben az esetben a legfontosabb. Amihez ezt csatolni kell, azok a vágyak és az érzékszervek. “Csupán” ennyi a trükk! Érdekfeszítő legyen az elmének. Nézd meg, minden termék reklámjában ott van egy érzés, egy vágy, amire szükséged van. Így tapadnak egymáshoz a “profi” marketingesek által. Ezt kihasználva, sokszor ismételve kerül egy lenyomatként az elmébe, majd a háztartásodba a cucc. Persze nem általánosítva, de még azok is nehéz helyzetben vannak, akik nem szeretnék megadni magukat ennek. Úgymond tudatosabb életet szeretnének élni. Elvégzi a politika a maga szintjén is ezt a programot. Annyival aljasabb, hogy a megfélemlítést is felhasználja a médián keresztül. Ahogy ez utóbbi a programját a hírekben!

Mi történik akkor a háttérben, miért nézzük a hírekben a mocskot, ha tudjuk, hogy negatív? Egyszerű! Mert amikor az elme a problémát kívűl, magától távol látja, akkor azt mondja: 

“oké ez nem én vagyok, a probléma ott van, nem pedig nálam”, és megnyugszik, ezért cuppan rá az elme a negatív információra. Viszont csak az önzés szintjén, mivel azzal nincsen tisztában, hogy sejt szinten mi történik. Előző blogokban írok erről. A betegségek tüneteinél is ez a gond, párosítják a gyógyszert a reklámban a már említett kapcsolódási pontokhoz. Az érzékszervekhez, vágyakhoz. Egy tíz másodperces reklámban is benne tud lenni egy mosolygó gyermek, egy napsütés vagy csillagok, sebesség, emelkedés, egy jó autó, egy bomba nő vagy férfi, ölelés, a szeretet... Amire az elmének valójában szüksége van.

Így adja el a tudomány is az eszközeit, ahogy a gyógyszert az ipar a kényelmen és a vágyon keresztül, ami a félelemhez van kötve. Nemrégiben hallottam egy tudományos felfedezést, aminek a hatására az áldozatunk azonnal megkapja a gyógyító információkat. Mindezt metafizikai és kvantumelméleti magyarázatokkal, ami azonnal hat. Nem kell érte sokat fizetned (de sokan fizessenek 😉). Majd a végén az is fel van kínálva, miként kereshetsz belőle pénzt is.

Te komolyan gondolod, hogy azzal meggyógyultál, ha a betegséged tünetét elveszi egy tabletta? Ezt hívjuk gyógyulásnak? Te komolyan gondolod, hogy elmúlik a problémád, az életed terhe egyetlen kvantum bigyóval?

Ugye azt azért tudja a józan ész, hogy ha valami komoly dolgot szeretnél elérni az életben, azért nagyon sokat kell tenni. Persze néha csak úgy beesnek dolgok, de az ritka és a sorsból fakad. Az igaz, maradandó értékek eléréséhez ezek szükségesek: kitartás, alázat, nyitottság, becsület, igazság, erő, türelem, egészség, tudás, szeretet...

Na ez van felírva egy filléres üzletlánc termékei fölé a falra. Ezt kapjuk meg ott azonnal, de csak egy termék formájában. Kétfilléres szeretet. Na ez az ok, amiért itt tart a világ! Így forgat maga körül a multi, és így forgatja maga körül a világot az önző ember, akinek nem vagy fontos. A dolgok pedig pont fordítva vannak. Nem körülöttünk forog a világ, hanem mi forgunk a világban.

Igen hallhatjuk, hogy a világban minden érted van, de ha nem ismered meg a világot és önmagadat, mikért működik és működsz, akkor hogyan fogod kivenni abból a jót, honnan fogod tudni mire van szükséged, hogy teljes életet élj? Hazug, torz részinformációkkal nem. Egy épülő házhoz az egész megkapott anyagot össze kell illeszteni, hogy teljes legyen. Az igazság a teljességben lakozik!🙏🧘‍♂‍✌‍😊