Csodák

Amikor új városban tartok előadást, gyakran adok lehetőséget egy érdekes tapasztalásra. Ez pedig arról szól, hogy ne csak füllel halljanak információt a hallgatók, hanem tapasztaljanak valami kézzel foghatót is.

Az előadás elején megkérdezem az emberektől, hogy kinek van fájdalma, vagy valami olyan betegsége, mellyel már régóta hadilábon áll. Nem szívesen teszem ezt, mert a tanítás lényege nem erről szól, csak annyira érdekes az emberi elme, hogy a "Hiszem, ha látom" effektet ki kell elégíteni. Abból az apropóból írok erről, hogy kaptam érdekes e-maileket e téma kapcsán.

Az egyik arról szólt, hogy a hölgy 2 éve volt az előadásomon valamelyik városban, és az ott tapasztaltak után, elmúlt a sok éve tartó derékfájdalma. A másik közölte, hogy komoly vesebetegsége szűnt meg, melyet szintén évekig cipelt.

Annak ellenére, hogy a bűvészkedés már nem nyújt számomra nagy lelki élményt, használom, mivel igen figyelemfelkeltő az ilyen tapasztalás, és a páciensnek az érdeklődését felkelti a "csoda" , közelebb hozva a valós értékhez, amely a tanítás. És ez a lényeg.

Emberek rendelkezhetnek képességekkel:

- Valaki felemel 400 kg-ot.

- A másik multi céget épít és milliomos lesz.

- Autócsodákat gyártunk és megérkezett a nano-technológia is.

Mikor az éjszakai csillagos égboltra emeled tekintetedet, akkor láthatsz még ezeknél is nagyobb csodát. Az emberek képességekkel születnek meg. Valaki szépen rajzol, esetleg híres festő lesz. A másik a sportok polihisztora. Szakosztályt alapít. Mások a gondolataikat papírra vetik és esetleg közismert, híres íróvá válnak. A képességek tárháza végtelen. Mindekinek több van belőle, mégis rabszolgaként éli le az életét, és nem azt csinálja, ami a kvalitása, képessége. Ámulunk a teniszezőn, a focistán, a zenész emberen, aki a hobbijával keresi a kenyerét. Való igaz, ennél csak Isten szebb.Sok emberrel beszélek, igen rendkívüli személyiségek is vannak köztük, akik alkottak, teremtettek maradandó értékeket életükben. Ténylegesen NAGY személyiségekről beszélek. Kérdezik tőlem:

"Attila mi ez, amit te csinálsz? Miként fogalmaznád meg? Mi ez? Spiritualitás? Ezotéria? Jógi vagy? Terapeuta vagy? Miben hiszel? Hogyan gondolkodhatsz Te? Bhakta vagy?"

Minden vagyok, mert annak kell lennem. Aki lelki életet él és tapasztalja a transzcendenst, annak nincsen titulusa. Egyszerűen érzem az energiát, mikor, miként fejti ki a hatását.

Többször vizsgáltak, és mikor csodaként értékelték képességeimet, még én magam sem értettem, hogy mi ez...

"Különleges vagyok? Miért tudok így hatni az emberekre?"

Ettől nem lehetek különleges, hiszen sok ember volt a történelemben, akik nagy hatást tudtak gyakorolni, nem csak az egyénre, hanem az egész világra. Gondolj csak Hitlerre. Igen különleges volt, nem? Maradandóbb dolgot vitt végbe, mint én, ez tény. A kettő között viszont nagy a különbség. Az egyik pusztít, másik épít. Ami tulajdonképpen a fejlődés "mechanizmusa". Rombolás-építés. Egyik a másikból következik. 

"Akkor miért gyógyítok, hogyha úgyis elmúlik a test?"

Mert nem én gyógyítok, hanem ők magukat azzal, hogy eljönnek hozzám.

Az én képességem, ami Isten ajándéka, csak eszköz, hogy beteljesíthesse a páciens az útját. Mindig megkapom a megfelelő útmutatást, hogy mit kell tennem, beleértve a "saját" testemet is. Nagy csatát vívtam meg én magam is a közelmúltban, de még ilyen közel soha nem voltam önmagamhoz.

Hálás vagyok az Úrnak, hogy élek, és adjon erőt Neked is úgy, mint nekem, hogy a legnehezebb időkben is beteljesíthesd feladatodat.