Filozófiám

Az anyagi világunk egy feladatokkal, sokszor küzdelmekkel teli csatatér. Számtalan ragaszkodás bilincseli le az embert, például hírnév, karrier, elismerés utáni vágy. Ahol pedig ragaszkodás van, ott belső csaták zajlanak a szívben. Szerencsénkre ahol csata zajlik, ott van a győzelem reménye is. A siker reménye! De legyen az élet vagy akár csata, sikert csak három fegyver révén lehet elérni: 

KÖTELESSÉG, TÜRELEM, BÁTORSÁG. A többi fegyver csak eszköz, amely segít a lehetőségek megteremtésében. Az egyik ilyen eszköz a TUDÁS. A tudás megszerzése által az ember lehetőségeket teremt magának a jövőbeli sikereihez. Úgy vélem és tapasztalom, ahhoz, hogy sikereket érjünk el akár anyagi, akár lelki szinten, bölcs dolog még ma lehetőségeket teremtenünk magunknak.

Mobirise

Kezelések

Számtalan alternatív gyógymódot tanultam és tanítok is. De mi is az, hogy gyógymód? Meggyőződésem és tapasztalatom, hogy bármilyen külső behatást gyakorlunk egy emberre, az önmagában kevés, ha a beteg az élete súlyától, terhétől nem tud megszabadulni. Lehet az a földgolyó leghatékonyabb növénye, szere is, amennyiben nem találjuk meg a probléma lelki, pszichikai hátterét, a betegség kiújul. Ez utóbbiban adott a Jóisten nagy tehetséget, hogy megtaláljam. Utána kezdődik az igazi munka! Két oldalról támogatom a beteg személy gyógyulását. Az egyik a tápanyagi - itt gonolok a naturális, növények által adott lehetőségekre, amelyekre széles rálátásom van. Ide tartozik még a táplálkozás helyreállítása is. A másik oldal pedig a traumák, sérelmek felszínre hozása után az elfogadás, elengedés megtanítása. Ez egy összetettebb gyakorlatrendszeren alapul, amit imádnak csinálni a betegek. Így születtek meg a csodába illő, teljes testi-lelki gyógyulások is, amelyekből engedd meg, hogy a lentiekben néhány példát hozzak.

Gyógyulások, sikertörténetek

Ebben az estben egy gyógypedagógus nő keresett fel. Ezt a terápiát azért említeném meg, mert rendkívül különleges történet. A végére megértjük miért is. A páciens problémája az volt, hogy amikor több, számára fontos ember előtt kellett beszélnie, leblokkolt. Érdekes volt hallanom a problémát úgy, hogy gyógypedagógusként foglalkozásának középpontjában a kommunikáció áll. A lényeg, hogy a reinkarnációs terápia visszavezetésében látta magát egy magasabb emelvényen nőként prédikálni, beszélni, miközben az előtte álló tömeg megdobálta őt. Kosztűmös korban élte meg mindezt. A trauma oka a megaláztatás volt, nem pedig a konkrét miértje. Ami a jelenlegi helyzetében úgy mutatkozott meg, hogy képtelen volt tömeg előtt hatékonyan kommunikálni. A terápia után sikeresen helyreállt a kommunikációja. Ami különlegessé tette ezt az esetet, hogy a munkája a traumájához igazodott. Arra kívánok rámutatni, hogy mekkora lehetőséget ad a teremtés, hogy újra és újra szembenézzünk, és rendezzük a meg nem oldott problémáinkat.

Emlékszem, egy pénteki napon jött el hozzám egy ötven fölötti nő, bal mellében egy közel két centis daganattal. Mérhetetlenül el volt keseredve . Félt a műtéttől, aminek az elővizsgálatai a következő hét keddre voltak kiírva. A helyzetem egyszerűbb volt, mint más esetekben, mivel a hölgy mélyen hívő volt. Így könnyebb volt szembeállítani a lelki terhével. Ami a nőiesség megélésének félelme volt, megfűszerezve a gyermeke felé való anyai aggodalommal. Ez önmagában kimondva kevés! Sejtette ő, hogy ez a tünetének az oka. Viszont nem nézett vele szembe eddig. Tele volt félelemmel, ami eddig egy “betonajtó” volt ő maga és a megoldás között. Hosszú beszélgetéseinket követően, rendkívül mély meghatódásokkal értette meg a helyzetét, amelynek következménye a daganat eltűnése lett. Ami ezt az esetet különlegessé teszi, az az, hogy a keddi vizsgálatán már nem volt tünete.

Egy középkorú nő keresett fel mélyen berepedezett talpával, amelyre már évek óta nem talált megoldást. Sokat költött krémekre és egyéb szerekre, de semmi javulást nem tapasztalt. Addig romlott a helyzete, mesélte, hogy az éjszakai mosdóba kijárkálása is pár perc ágyszélén üldögéléssel kezdődött, mivel szoktatnia kellett a talpát a felállás terhéhez, amit a legpuhább talpú papuccsal segített. Egyik tanítványom ajánlására keresett fel engem. Amikor megláttam őt, egy zárkózott, összetört asszony állt előttem. Beszélgettem vele, amit éreztem rajta, hogy nem értette, miért teszem. Valamilyen csodaszert várt tőlem, mondta. Elmagyaráztam neki, hogy azt is fogok ajánlani, de olyan oldalról is megközelítjük a tünetét amit még nem tapasztalt. Kencékből, gyógyszerekből már volt elég. Kértem, hogy legyen nyitott! Bár “szerényen” de állíthatom, ezt velem nem nehéz elérni. Ez Istenadta tehetségem, hogy megnyílnak előttem az emberek. Ez történt! Sírással és mély érzelmi kitörésekkel rávezettem élete legnagyobb terhére, súlyára, ami már gátolta őt abban, hogy a saját lábán megálljon. Olyan elnyomásban volt része, amiről nem beszélt soha senkinek. Fájdalmas volt hallgatnom is, de kézben tartottam a helyzetet. Olyan mély volt a felismerése, aminek eddig nem adott figyelmet, hogy az a hatalmas lelki blokk feloldódott benne. Ott helyben is, de az adott lelki gyakorlattal még hatékonyabban egy-két nap alatt helyreállt a bőrfelület a talpán, elmondása szerint baba puhaságúra. Boldogan hívott két nap után az örömhírrel.

Hallgatóim körében történt a következő eset. Itt nincs módomban egy reinkarnációs terápia részleteit leírnom, hanem magára a konkrét esetre koncentrálnék. Egy férfi hallgatóm láncdohányos volt, ami már nagyon zavarta. Szerette volna letenni a cigit, vagy legalábbis csökkenteni a mennyiséget, de nem tudta megtenni. Nagyon szenvedett ettől. Tapaszok, kamu pipák... de semmi eredmény. Kérdezte, hogy erre a problémára lehet-e reinkarnációs terápiát alkalmazni. Persze, mondtam! Vállalod? A válasz igen volt. Visszavinni valakit a trauma kiváltó okáig, pláne sok ember előtt, nagy bátorság, pláne az alany részérő! De megtörtént, a légy zümmögése hangos lett volna a teremben. A terápia és a menete, mint mondtam, itt nem kifejthető. Viszont tanulható lesz. A visszavezetett képben látta magát egy háborús helyzetben, orosz katona volt. Térdelt, kezei hátul összekötözve, előtte valamilyen víz volt, reszketett a félelemtől. Oldalról odalépett mellé egy másik katona, égő cigit nyomott a szájába, amibe mélyeket szippantott, gyorsan ahogy mondta halkan a terápia alatt. Utána jött a lövés. Sok terápiát vezettem le már de ez nagyon emlékezetes maradt. Azóta is találkozunk ritkán. A trauma, a félelme eltűnt. Pipákol még, de már nagyon keveset.