Mitől szomorú a nő a párkapcsolatban?

Fontos megérteni, mit jelent nőnek és mit jelent férfinak lenni! Kinek mi a szerepe, mi a feladata egy párkapcsolatban, amitől megfelelően működni is fog az. Arról már többször is írtam, hogy mind a két félnek érzékkontrolláltnak kell lennie. Ezen felül a férfi embernek érzékenységet kell mutatnia a nő felé, míg a nőnek elégedettnek kell lenni.

Erre visszhangzik a “gyengébb nem” részéről, “hogy a fenébe legyek elégedett, ha nem találok egy normális pasit?!” ... és még hasonlók.

Pont ezért közelíteném meg egy másik nézőpontból, hogy megértsük, hogyan borul fel a rendszer.

Minden élőlény örömet szeretne megélni, mivel ez az alaptermészete. Ezért törekszik mindegyikünk az élvezet valamely formájára, ezért hajszoljuk. De mitől lesz elégedett, a mi esetünkben mind a két fél?

Fájó lehet amit most fogok írni, de ha tudjátok működtetni, akkor garancia a tartós, boldog kapcsolat!

A férfi feladata, hogy megteremtse azokat a körülményeket, melyben biztonságban érzi magát egy nő. Mert a férfi a független, a nő a függő, függ a férfitől. A nő akkor borul ki és lesz elégedetlen, ha nem érzi a biztonságot, a támaszt. Ismerjük az “erősebb” nem dominanciáját abban, mikor büszke, megtett, elért, megteremtett valamit.

Itt STOPP!!! Ennél a pontnál, ebből kell felvennie hősünknek az örömet, elégedettséget. A többi a női nemé!

Érthetőbben a hős vásárol be, a nő pedig eldönti, hogy mit főz belőle és mikor. Ez lenne a fáma!

De mivel hősünk nem áll meg ennél a pontnál, ezután is meg akarja mondani a gyengébb nemnek, hogy mit és hogyan csináljon. Urak, hagyjátok rájuk, ez az ő dolguk. Ettől lesztek urak! Mert ha ez nem megy, márpedig sajna az esetek többségében nem megy, a női ember kezébe veszi a dolgokat. Az pedig ruhacserével jár, legalábbis az alsó részen. Felveszik a gatyát, ránk pedig a szoknya kerül. A szoknyával pedig csak hisztizni tudunk! Majd jönnek a férfiprostituált támadások, bántva a nőt az előző kapcsolatával...

Hadd ne folytassam, átéli ezt a támadást sok nő. Felemésztve benne azt a pici pislákoló lángot is, amiből még táplálkozik, anyaként, barátnőként, dolgozó nőként.

Ezért erősödtek meg a nők és vettek át egy férfias szerepet. Körülményeket teremtenek, mert nem érzik sokszor többnek magukat, mint egy irányított nemiszerv a férfi oldaláról.

Ezek nem az én érzelmeim, hanem ősi tanok, recept az élethez.

Ugurjunk kicsit odébb a női nem feladatára, ezek után!

Mitől is tud teremteni a férfi? A nő kedvességén keresztül! Bumm neki, de ezek után hogyan legyen kedves egy nő, ha nem tud elégedett lenni? A probléma okozója nem a férfi, nem a nő! Hanem az ismeret hiánya, a szerep ismeretének a hiánya.

Férfi ember szolgálja ki a női embert, a női ember legyen elégedett ezzel, mutassa a kedvességét, hogy folytatni tudja hősünk ezt a folyamatot. Mert ha nem, akkor nővé válik hősünk, és így két nő fog együtt élni egymással. Amikor pedig két nő veszekszik, annak nincsen párja az univerzumban!