Pénz. Pénz. Pénz.

A cím írásánál ABBA-t énekeltem és nevetésbe fulladtam. Szeretem a személyes kapcsolatot, nem rajongtam az internet személytelen hangulatáért, viszont meglepően sokan olvastok, ezt kell csinálnom, és így már rajongótok lettem. Köszönöm Nektek, igyekszem a lehető legjobbat kihozni magamból. Van egy pár évre való információ bennem, de a személyes tanításokat azért ne hagyjátok ki! MÁS.

A pénznek is, mint minden másnak van energiája, azaz érthetőbben, ahogyan gondolkodunk róla, az is energia. Itt már egy fontos példán keresztül megértheted, mit csinál a multi! Az elsődleges, hogy miként legyen több és több, ehhez párosítják az ember vágyait ("mert hülye azért nem vagyok", "csak rólad szól", "ezt te is elérheted", "miért ne lenne, lehetnél te is szép" stb...) Ismerős ugye? Ez az ő marketingjük, az ember meg vevő, de:

"Mi a TE marketinged?"

Gyermekkorunk óta halljuk a "pénz büdös", "megint azok a ... csekkek", "neki van nekem nincs"... Igaz ez is marketing, csak negatív, és nem építő jellegű. Persze az, hogy megtanuljunk a pénzről jól gondolkodni az alap, erre figyeljetek! Ettől még nem biztos, hogy lesz pénzünk. Sok üzletember megkeresi és elveszíti, valaki pedig alig tesz valamit az ügyért és ömlik hozzá. Ez a karmából (előzőekből) fakadó, én most nem erről szeretnék beszélni, hosszú anyag megtanulni, gyakorolni és tapasztalni a hatását.

Egyszerűbb lehetőség a fejlődésre amiről most írok, de kérlek ne ezt vedd a végső célnak, viszont segíteni fog, ígérem! Elsődlegesen azt kell megnézned, mire költöd, szó szerint mire adod ki. Itt már sokan elbuknak (kávé, cigi, alkohol, élelmiszerek, szerencsejátékok....)

 "Azt cselekedd másokkal, amit szeretnéd, hogy veled is cselekedjenek!"

Így már kicsit közelebb kerültél a megértéshez?  

Értsd meg itt a minőségről van szó, nem a mennyiségről! Tehát miről?

ÉRZÉSRŐL!

"Miként érzel abból a pénzből ami van?"

Nem azt mondom, hogy ne törekedj, de van, aki ha meggebed sem tudja megcsinálni, mert nincs benne a "pakliban", már abban amivel megszületett. Valaki pedig pénz hegyre építette a házát és boldogtalan. Hogy miként érzünk, az a fontos, és ezt tanulni, gyakorolni kell. Értéket kevésből is teremthetsz, ha fejlődsz lélekben. Meg kell tanulnia az emberiségnek adni, és lám ezt a szegény ember könnyebben teszi, mert lélekben fejlettebb, mint a "gazdag". Nem pedig csak elvenni - aki csak elvesz, az mind elbukik.

A multik mind el fognak bukni, írd és lásd amit mondok. Abban az esetben nem, ha megtanulnak átcsoportosítani. Nem arra gondolok amit csinálnak, hogy pénzeket eltüntetni, ahhoz nem kell sok ész ebben a korrupt káli korban. Azt újból el fogják veszíteni, bárhová is rakosgatják, csak kártyavár lesz.

Egy befektetés, ami talpon tarthatja és megmentheti a "gazdag" embert és ezzel a multikat is, ha a jóságra csoportosítják át a pénzüket. Itt sem azokra a mű rendezvényekre gondolok, amiket azért tesznek, hogy leírják az adóból, meg azok a hazug sport támogatások, amik csak a hatalomról szólnak. Akinek sok pénze van, annak az emberek megsegítésére kell költenie, akinek meg nincs, annak abból kell megalapoznia a boldogságát, ami van.

Amikor lehunyod a szemed, semmit nem viszel magaddal, csak az ÉRZÉST, amit begyűjtöttél. Adni, adni és adni, de figyelj hová és mennyit! Mikor nem tudsz mit, mert nincs pénzed, akkor adj szeretetet!

Ezt a legnehezebb jól csinálni, de a párkapcsolatoknál már érintjük ezt a témát.