Fogadd szeretettel tanításaim

Vallom, hogy csak békés elmével tudunk másokat boldoggá tenni. Sok ember hajlandó oltalmat adni, de kevés az olyan, akinek van bátorsága mások terhének enyhítését saját kötelességeként értelmezni. A teremtés kegyével az ember születésével eleve adott a boldogság és a biztonság. Gondolj csak egy gyermek tisztaságára! De a későbbiekben, ahogy cseperedik a gyermek, tettei, cselekedetei egy azonosságot hoznak. Sajnálattal az emberek tettei nagyrészben a társadalmi elvárásokhoz igazodnak. Melyet egy gyenge, az önismeretet mellőző tanítás alapoz meg. Ez pedig a siker, karrier, megbecsülés, elismerés... Valójában a belső vágyaink kielégitésére épül. Ezek hajszolásával veszíti el az ember gyermeki tisztaságát. Minden jótékony tett alapja, hogy mit tanultál. 

Az ember jövője nagymértékben függ attól, hogy milyen tanítást kapott. Mit tud magáról, ismeri-e az elme és az érzékszervek kapcsolatát, miként működik; mennyire ismeri az anyagi természet és a tudat működését?. És még sorolhatnám.

Ehhez adok tanítást egy olyan kitaposott övényen, ami a legősibb bölcseletekre épül. Életem nagy szerencséje, hogy ezek átadásának “művészetét” szentéletű emberek erősítik. Megismertetem az embereket az anyagi és a lelki (transzcendentális) energia természetével. Ezek ismeretében Te is olyan lelki látásra tehetsz szert, amivel elérheted az élet legvégső célját. Az pedig nem más, mint a SZERETET maga. Bármilyen témával is foglakozunk a tanításokon belül, mindegyikét idáig vezetem.

Témakörök

Értsd meg a körülötted lévő világot, ismerd meg saját működésed mozgatórugóit, és sajátítsd el a lelki béke művészetét! Ehhez adok iránymutatást tanításaimmal, mindössze 1.111 Forintért tanításonként. A tanítások hamarosan elérhetőek lesznek a készülő webshopban.

A karma törvényei

Az ember energiarendszere

Az anyagi természet

Alternatív gyógymódok

Táplálkozás-tudomány

Betegségek értelmezése

Emberi-és párkapcsolatok

Szülő-gyermek kapcsolat